Muova/VAMK järjestää Sote-Peda –projekti työpajan MA 3.12.

Posted on 2018-11-07 14:50:29 EET.

Kutsumme sinut pohtimaan kanssamme, millaista on työ sosiaali- ja terveysalalla tulevaisuudessa, kun digitalisaatio ja asiakkaan valinnanvapaus muuttavat vanhoja toimintatapoja. Työpaja kokoaa yhteen erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin parissa toimivia henkilöitä eri sektoreilta. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muihin alan osaajiin sekä osallistua uusien monitoimijaisten kehittämisyhteistyömallien ja tulevaisuuden osaamisen kehittämiseen.

 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta kahvitarjoilun vuoksi osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ma 3.12.2018 mennessä. Tilaisuus on avoin kaikille lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille sote-alan ammattilaisille, esimiehille, asiantuntijoille, opettajille, opiskelijoille sekä sote-palveluja käyttäville kansalaisille. Tervetuloa!

 

Ohjelma

Ilmoittautuminen

 

Lisätietoa: Marianne Laurila marianne.laurila@vamk.fi ja Virpi Maijala virpi.maijala@seamk.fi

 

Työpaja järjestetään osana Sote-Peda 24/7 -hanketta, joka on 22 ammattikorkeakoulun ja 2 yliopiston muodostama konsortio. Hanketta koordinoi Laurean ammattikorkeakoulu. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa monialaista osaamista eri alojen opiskelijoiden, opettajien ja ammattilaisten kanssa sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisuuden kehittämisessä.

image003.png

Back