Lisähaku insinööriopintoihin 13.-19.8.

Posted on 2015-08-03 15:05:56 EEST.

Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun järjestetään 13. - 19.8.2015. Haussa on:

Koulutuksiin haetaan sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Opinnot käynnistyvät 1.9.2015.

Vaasassa insinöörillä riittää vientiä

Energia- ja ympäristötekniikan opinnot on suunniteltu yhteistyössä alueen vientitoimintaa harjoittavan teknologiateollisuuden kanssa. Koulutus toteutetaan niin, että ensimmäiset kaksi vuotta on yhteisiä opintoja, minkä jälkeen opiskelija tekee valinnan; hän jatkaa seuraavat kaksi vuotta joko ympäristötekniikkaa tai englannin kielellä opetettavaa energiatekniikkaa.

- Koulutus tähtää siihen, että kansainvälisille markkinoille saadaan osaavia insinöörejä hallinnoimaan projekteja ja myymään teknisiä ratkaisuja sekä ympäristöosaajia teollisuuden ja julkishallinnon palvelukseen, kertoo Hanna-Leena Raja-aho VAMKin hakijapalveluista.

Tietotekniikan koulutuksessa opiskelija voi erikoistua tuotekehitykseen tai tuotannon sovelluksiin. Koska ala kehittyy nopeasti, painotetaan koulutuksessa erityisesti valmiuksia sopeutua alan uudistuviin työtehtäviin: projektien parissa työskentely yhdessä ulkomaalaisten opiskelijatovereiden kanssa onkin tärkeä osa opiskelua.

- Vaasan seudun vahva kansainvälinen energiateollisuuden keskittymä tarjoaa kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tietotekniikan osaajille, muistuttaa Raja-aho.

Koulutukset suoritetaan päiväopintoina, ja opinnot kestävät noin neljä vuotta. Insinööritutkinto koostuu ammattiteoreettisista opinnoista, koulutusalalle soveltuvasta harjoittelusta sekä opinnäytetyöstä, joka tehdään pääsääntöisesti yhteistyössä yritysten kanssa.

Lisähaun valintakoe 21.8.

Lisähaun valintakoe järjestetään Vaasan AMK:ssa perjantaina 21.8. klo 9.00 - 13.00 osoitteessa Wolffintie 30, 65200 Vaasa. Lisähaun valintakokeeseen ei lähetetä erillistä valintakoekutsua.

Otathan mukaan valintakokeeseen:

  • valokuvalla varustettu henkilöllisyystodistus
  • kirjoitusvälineet
  • harppi
  • astelevy
  • viivoitin
  • laskin

Laskimen muistit on tyhjennettävä ennen koetta. Kokeessa ei saa käyttää kaavio- tai taulukkokirjoja.

Lue lisähausta täältä.

Back