Kaksoistutkinto tulossa IB-koulutukseen puolalaisen korkeakoulun kanssa

Posted on 2015-05-28 12:42:10 EEST.

VAMKin englanninkielisen liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoille on luvassa entistä enemmän valmiuksia globaaleille työmarkkinoille. International Business -opiskelijat voivat jatkossa hakea kaksoistutkinto-ohjelmaan, jossa osa tutkinnosta suoritetaan Cracow University of Economics'issa Puolassa.

Krakovan sopimus täydentää aiempaa, saksalaisten Fachhochschule Kielin ja Hochschule Heilbronnin kanssa tehtävää kaksoistutkinto-yhteistyötä.

Kansainvälinen kaksoistutkinto (double degree) on VAMKin ja ulkomaisen korkeakoulun yhteistyömuoto, jossa korkeakouluilla on omat koulutusohjelmat ja opetussuunnitelmat ja jossa opiskelija suorittaa sovitun osan tutkintoon sisällytettävistä opinnoista partnerikorkeakoulussa. Kaksoistutkinto on mahdollista suorittaa opinto-oikeusaikana eikä se pidennä opiskelijan valmistumisaikaa. Opiskelija saa tutkintotodistuksen molemmista korkeakouluista.

www_cracowdoubledegree.jpg

Rehtorit Tauno Kekäle ja Andrzej Chochół vahvistivat Krakovassa allekirjoituksellaan yhteistyön, jonka ansiosta opiskelija saa tutkinnon molemmista korkeakouluista.

Back