Joulukuussa chattaillaan jälleen – tule mukaan!

Posted on 2015-12-08 14:48:46 EET.

Nyytin ryhmächateissa voit jakaa ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä erilaisista opiskelijan elämään ja arkeen liittyvistä asioista. Chatit ovat vertaistuellisia keskustelun ja kohtaamisen paikkoja. Jos siis olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto toisten kanssa kiinnostaa, niin tervetuloa mukaa chattailemaan! Joulukuun chatit ovat:

  • Torstaina 10.12. klo 10 – 12.00: Aihe ja sana on vapaa – eli jutellaan ihan mistä vain mielen päällä olevasta. Vaihdetaan kuulumisia, ihmetellään elämää tai vaikkapa fiilistellään lähestyvää Joulua ja lomaa!
  • Tiistaina 15.12. klo 17.30 – 20.00: Jutellaan yksinäisyydestä ja ulkopuolisuuden kokemuksesta. Pohditaan myös yhdessä toisten kanssa, miten ulkopuolisuuden tunnetta voisi lieventää ja tutustumista toisiin helpottaa. Mietitään mistä löytyisi sellaista mukavaa tekemistä, tapahtumia ja porukoita, jotka vähentäisivät yksinäisyyden kokemusta.

Chattailu tapahtuu täällä: https://www.nyyti.fi/chatit/

Lisätietoa:

nyyti.fi, facebook.com/nyytiry, @nyyti_ry.

Nyyti ry on valtakunnallinen ja yleishyödyllinen yhdistys, jonka tehtävänä on edistää ja tukea opiskelijoiden henkistä hyvinvointia ja elämänhallintaa.
 

Back