Barona esittelee ulkomaan työmahdollisuuksia VAMKissa 6.2.

Posted on 2018-01-30 12:54:24 EET.

Baronan rekrytoija Laura Hannila saapuu kertomaan opiskelijoille mahdollisuudesta työskennellä ulkomailla. Jos edes kerran olet talven aikana kironnut tätä synkkyyttä tai Itämeren tuulta, kannattaa tulla kuuntelemaan, millaisia työmahdollisuuksia tarjoamme Espanjasta tai Puolasta.

Järjestämme yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa tilaisuuden, jossa sinun on mahdollista kuulla lisää työskentelystä Baronan Espanjan ja Puolan palvelukeskuksissa.

Aika: tiistaina 6.2. klo 10-11
Paikka: VAMKin juhlasali (Wolffintie 30)

Meillä on tarjota opiskelijoille valikoimaa aina työharjoittelusta vakituisiin työsuhteisiin. Paikkakunnaksi suosittelemme tässä tilaisuudessa Espanjan Fuengirolaa tai Puolan Katowiceä. Jos asiakaspalvelu on sinun juttusi, puhkeat kukkaan erilaisissa ongelmaratkaisutilanteissa ja olet oppimishaluinen, olet kuin tehty meidän porukkaan! Mikäli taas tunnet vetoa IT -puolen tehtäviin, saattaa meillä olla sopivia työtehtäviä Puolan Katowicessä.

Tule verkostoitumaan meidän kanssa ja saamaan vinkkejä työnhakuun. Voit jättää tilaisuudessa vaikka videohaastattelun suoraan meille, jos sille päälle satut, mutta kuitenkin muistaen, että tapahtumaan osallistuminen ei velvoita mihinkään.

Pidetään luennosta rento ja informatiivinen kaikille ulkomailla työskentelystä kiinnostuneille. Kahvitarjoilut.

OHJELMA:
Mitä työtä teemme palvelukeskuksissa?
Miksi sinun kannattaisi lähteä työskentelemään ulkomaille?
Mitä tarjoamme Espanjassa ja Puolassa?

ILMOITTAUTUMINEN:
Liittymällä tähän FB-eventiin, pystymme päättelemään ryhmäkokoa: https://www.facebook.com/events/172418803373707/

Pst. Käyhän jo vähän fiilistelemässä YouTubessa!
https://www.youtube.com/watch?v=lafUrQQKWVA&feature=youtu.be

Back