Avoin ammattikorkeakouluopetus avautuu lomautetuille ja työttömille

Posted on 2020-05-26 15:40:00 EEST.

Ammattikorkeakoulut vastaavat koronakriisiin poistamalla avoimen ammattikorkeakouluopetuksen maksuja. Opintomahdollisuuksia avataan 31.12. asti erityisesti lomautetuille ja työttömille.

Päätöksen avoimen ammattikorkeakouluopetuksen maksuttomuudesta on tehnyt jo 20 ammattikorkeakoulua. Normaalisti avoimen opinnoista peritään 15 euroa opintopisteeltä. 

Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa työttömille ja lomautetuille henkilöille avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja maksuttomasti 1.8.–31.12.2020 välillä. Syksystä lähtien tarjonta on monipuolisempaa ja jo nyt keväälle on ollut tarjolla muutamia ilmaisia verkko-opintoja. Osalle opintojaksoista on rajattu osallistujamäärä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Avaamalla opintotarjontaa ammattikorkeakoulut haluavat mahdollistaa ihmisille oman osaamisen kehittämisen, josta on hyötyä myös työnhaussa. Tarjolla on yksittäisiä opintojaksoja, mutta myös tutkintokoulutukseen johtavia polku- ja väyläopintoja. Opintojaksot suoritetaan lähes poikkeuksetta verkko-opintoina.

Tutustu lisää VAMKin avoimen tarjontaan: vamk.ly/avoin

Back