VAMK, University of Applied Sciences  
  Diploma Supplement Label Audited by FINHEEC

Liikeideana kahvit ja sikarit, 1 ov
RYY30022 (opintojakso)

Oppimistavoitteet

Liikeideana kahvit ja sikarit: kahvikulttuuri Suomessa ja maailmalla, sikarien myyntiin ja tarjoiluun liittyvät traditiot. Oppilaat kehittävät myös omia kahvituotteita, jotka sopivat suomalaiseen makuun. Tavoitteena on myös opetella projekti/tiimityöskentelyä sekä itse arviointia ja ryhmäarviointia.

Oppisisältö

Lähituntien sisältö koostuu mm. seuraavista asioista: (tarkempia suunnitelma ja sisällöstä ja aikataulusta työstetään ryhmän kanssa). Messutapahtuman ideointi, ryhmiin jako ja vastuualueiden jakaminen, laitteiden ja tuotteiden hankintaan liittyvät suunnitelmat, tuotteiden valmistamista ja testaamista, uusien reseptien kehittelyä ja testaamista sikareihin liittyvän materiaalin keräämistä, messuinfon ja -ohjelman suunnittelu, messutapahtuman järjestäminen, palautekeskusteluja arviointi. Kaikki tekninen työ ja osa suunnittelua tapahtuu lähituntien ulkopuolella.

Opiskelumenetelmät

Kurssi on projekti- ja tiimityöskentelyä, jonka puitteissa suunnitellaan ja toteutetaan ns. teemamessut aiheeseen liittyen. Arviointi on jatkuvaa arviointia työn edetessä sekä lopussa oman työn kirjallinen arviointi sekä vertaisryhmän arviointi.

Takaisin

Edellinen sivu   Sivun alkuun   Tulosta sivu   Feedback