Current News

Wapice Oy on VAMKin avainkumppani 2020

Posted on 2020-05-22 18:54:47 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulu on valinnut Wapice Oy:n vuoden 2020 avainkumppanikseen. Tunnustus luovutettiin perjantaina 22.5. VAMKin kevään valmistujaisjuhlassa. Avainkumppani-tunnustus annetaan toimijalle, joka on osoittanut yhteistyössään VAMKin kanssa erinomaista yhteistyökykyä, sitoutuneisuutta ja näkemystä.

IMG_8500.jpg

– Me Wapicella olemme otettuja VAMK:n valitessa meidät vuoden 2020 avainkumppaniksi. Pitkä ja monipuolinen yhteistyömme on ollut molempia hyödyttävää ja se on palvellut samalla koko alueen vientiteollisuuden tarvetta. Nykyajan teollisuuden ekosysteemissä eri osapuolet vahvistavat toisiaan ja yhteistyö on saumatonta. Vaasan alueella on valtakunnallisestikin merkittävä vientiteollisuus, jossa osaaminen on tärkeää. Tässä VAMK on ollut tärkeässä roolissa kouluttaessaan suuren osan alueen kaupan ja tekniikan ammattilaisista, kiteyttää Wapice Oy:n toimitusjohtaja Pasi Tuominen.

 – Me Vaasan ammattikorkeakoulussa olemme pitkään tehneet tuloksellista yhteistyötä Wapicen kanssa. Hyvät ja toimivat suhteet ovat auttaneet erityisesti tietotekniikan koulutuksien kehittämisessä niin sisällöllisesti kuin laadullisestikin. Yhteistyön avulla opiskelijoillemme on avautunut mahdollisuus saada projekti- ja opinnäytetöiden aiheita, sekä päästä yritykseen töihin, kertoo johtaja Jorma Tuominen.

Tuominen korostaa läheisen yhteistyön ainutlaatuisia hyötyjä kummallekin osapuolelle.

 – Läheisyys näkyy myös siinä, että osa opettajistamme on voinut käydä Wapicella työelämäjaksolla ja yritys on myös osallistunut tiedoillaan opetukseen taaten opiskelijoillemme viimeisintä osaamista. Uskon yhteistyön edelleen laajenevan vaatimusten työelämässä kasvaessa, Jorma Tuominen pohtii.

Back