Current News

Vamkin maskotti Bertil nousi siivilleen!

Vamkin maskotti kanadanhanhi Bertil on noussut siivilleen uusien opiskelijoiden rekrytointiin ja informointiin suunnatussa ns. Wanted-portaalissa osoitteessa http://www.puv.fi/wanted/index.htm
 
Kyseisestä portaalista löytyy myös pieni piirrostarina Bertilin päätymisestä Vamkin palvelukseen http://www.puv.fi/wanted/hanhi_alku.htm :
 
Perusjuoni pohjautuu vaasalaisille tuttuun kesäiseen ilmiöön, kanadanhanhiparvien leiriytymiseen rannoillemme ja viranomaisten niihin kohdistamiin hätistely-yrityksiin. Ammatinvalintaosiossa hanhi myös neuvoo leikkimielisesti koulutusvalinnoissa.

Hahmon avulla pyritään erottautumaan erityisesti kevään nuorten yhteishaun verkkomainonnassa. Maskottia tullaan myöhemmin hyödyntämään myös muussa Vamkin markkinoinnissa.

Bertilin ideoinnista ja projektisuunnittelusta on vastannut Vamkin tiedotus- ja markkinointitiimi. Hahmon on piirtänyt tietojenkäsittelyn opiskelija Mitja Kaipiainen ja Flash-animoinnin on toteuttanut tietojenkäsittelyn tradenomiksi viime vuoden lopulla valmistunut opiskelija Juha Rintala.
 

Back