Current News

Paluu tulevaisuuteen

Posted on 2017-10-19 10:39:34 EEST.

Syyskuun 16. päivänä ryhmä 20 vuotta sitten valmistuneita koneautomaatioinsinöörejä kokoontui Vaasassa ja VAMKissa. Vieraat pääsivät lehtori Juha Hantulan opastuksella tutustumaan oppilaitoksen nykyiseen ilmiasuun, Technobothniaan sekä ammattikorkeakoulun toimintaan.

kuva1_450.jpg

Luokalla oli 24 opiskelijaa, joista 19 ilmoittautui tapaamiseen.

- Paljon oli ”Teku” muuttunut ammattikorkeakouluksi muuntumisen myötä ja opiskelu on sisällöltään jokseenkin modernisoitunut - hyvä niin, kertoi vierailulla mukana ollut Markus Kallio.

Vieraiden mukaan opiskelu oli nyt paljon monipuolisempaa ja ilahduttavasti lähempänä yritysmaailmaa sekä käytännön työelämää.

kuva2_450.jpg

Koululla käynnin jälkeen siirryttiin illalliselle ja saunomaan.

- Kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu monenlaista ylä- ja alamäkeä ja mahtavia tarinoita. Niiden parissa ilta vierähtikin lähes varkain, kertoo Kallio.

Osa porukasta oli niillä sijoillaan, missä olivat edellisessä tapaamisessa, osa oli vaihtanut firmaa tiuhaankin. Parasta oli huomata, että samat hauskat veijarit sieltä kuoren alta löytyi, ja juttu jatkui suoraan siitä, mihin se 20 vuotta sitten jäi - vähän ehkä harmaata ohimolla.

- Mainio porukka kerta kaikkiaan. Kiitos osallistujille ja ensi kertaan!

Teksti ja kuvat: Markus Kallio

Back