Alumni

Opiskelijat kertovat

 

”VAMKista valmistuneita arvostetaan”

Yksikönjohtajana yksityisessä hoitolaitoksessa työskentelevällä Heidi Haapalalla on takanaan pitkä taival VAMK-opintoja: hän opiskeli ensin sosionomiksi, ahkeroi työn ohessa lastensuojelun erikoistumisopintoja sekä suoritti vielä sosiaali- ja terveysalan ylemmän AMK-tutkinnon.

"Nostetta uralle"

Lastentarhanopettajana työskentelevä Aila Ala-Aho opiskeli ensin sosionomiksi ja innostui sen jälkeen ahkeroimaan vielä ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

"Opiskeluinto jäi päälle"

Suvi Einola, 37, Vaasasta työskentelee Vaasan kaupungin henkilöstöpalveluissa ja kaupunkikehityksessä kehittämissuunnittelijana. Työtehtäviin kuuluvat kaupungin strategiaprosessin ja esimiespassikoulutuksen suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen.

"Sosiaali- ja terveysalan jatko-opinnoilla laaja-alaista osaamista"

Satu Laakso, 44, Laihialta työskentelee esimiehenä Koivusillan toiminta- ja aikuiskoulutuskeskuksessa. Työssään hän mm. vastaa yksikön toiminnoista ja budjetista, tekee päätöksiä, johtaa henkilöstöä sekä päättää toiminnan toteuttamisesta.

"Monipuoliset ja asiantuntevat luennoitsijat"

Toni Borén, 33, työskentelee tällä hetkellä osastonhoitajan tehtävissä Vaasan keskussairaalassa. Työ sisältää muun muassa henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä toiminnan ja resurssien suunnittelua.

"Ylempi amk-tutkinto antaa lisäpätevyyttä"

Mikko Männikkö, 29, Vaasasta opiskelee sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmassa ja työskentelee Vaasan sairaanhoitopiirin päätoimisena luottamusmiehenä.